På Svenska
In English
Aktuellt / Vi förstärker teamet!

Vi förstärker teamet!

I mitten av februari anslöt Anette Holmén till oss på CATELL.

Välkommen till oss! Våra läsare vill såklart veta mer om dig, vem är du?
Jag är född och uppvuxen i Halmstad. Bor tillsammans med min man Patrik och mina två barn, Sara och Johan. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Spontana middagar eller promenader antingen vid havet eller i skogen är något jag uppskattar. Även träning är en stor del av mitt liv där jag som många andra fastnat för padel.

Utbildad till arbetsterapeut 1987, vad har du gjort sedan dess?
Gick min arbetsterapeututbildning i Lund och tog examen våren -87. Fick min första anställning på reumatikersjukhuset Spenshult. Sedan 1990 har jag arbetat på Rehabiliteringskliniken på sjukhuset i Halmstad med inriktning ortopedi/handkirurgi. Har även haft förmånen att vid två tillfällen få vikariera på Handkirurgiska kliniken i Malmö.

Vad blir din roll på CATELL?
Kortfattat är tanken är att jag ska träffa kunder, arbeta med workshops och vara en del av utvecklingen med både produkter och koncept.

Vad ser du mest fram emot?
Jag ser verkligen fram emot att träffa arbetsterapeuter runt om i Norden och ta del av all den kunskap som finns för att kunna sprida den och min egen erfarenhet vidare. Att tillsammans med kunder och kollegor på CATELL fortsätta få utveckla produkter inom handrehabilitering.

Anette kommer utgå från Halmstad. Vill du skicka en hälsning eller undrar över något så kan ni nå henne på:

Mobil: 0724-04 13 18 | E-post: anette@catell.se

2022-02-25 11:52